PDA

View Full Version : [Tanya] Internet Download Manager - capture failed!



noodles maniac
05-12-2013, 06:43 AM
Udah coba re-install IDM nyah bahkan, re-install Windowsnya -karena corrupt- :luck:

Tapi masih suka gak mau capture and donlot video yang ada di youtube ::grrr::

Anehnya pas gw mo donlot itu video pake www.keepvid.com si IDM nya baru deh mau capture and donlot ::doh::

Tanya kenapa??? ::managuetahu::

kupo
05-12-2013, 07:18 AM
Kl youli pk firefox, banyak add on , buat bantu donlod video dr utube. Seperti easy video downloader.. simple dan cepat

itsreza
05-12-2013, 07:27 AM
buat chrome: yto full version

etca
05-12-2013, 07:28 AM
Ga usah pake apaapa.
Cukup dari youtube linknya ditambahin kata ss

http://youtube.com/blablabla.
http://ssyoutube.com/blablabla

Ntar tinggal pilih mau resolusi brp.

etca
05-12-2013, 07:29 AM
Capturenya buat apaan sih?

Nowitzki
05-12-2013, 07:42 AM
udah biasa pake firefox, dan gk pernah ada masalah.

noodles maniac
05-12-2013, 07:51 AM
Maksudnya kalo mo capture nya tuh bakal muncul toolbar kayak begini etca

http://i526.photobucket.com/albums/cc347/noodles_maniac/Downloadvideo_zpsac3f5f7b.jpg

Biasanya toolbar kayak gitu tuh muncul kalo gw buka youtube ato page/situs yang ada videonya, jadi gw tinggal ngeklik doang, mo donlot dalam media apa *.flv, *.mp4 ato *.3gp ::ungg::

Nah toolbar ini gak muncul ::grrr::

itsreza
05-12-2013, 07:58 AM
install extension idm integration. done

noodles maniac
05-12-2013, 08:03 AM
Kl youli pk firefox, banyak add on , buat bantu donlod video dr utube. Seperti easy video downloader.. simple dan cepat


udah biasa pake firefox, dan gk pernah ada masalah.

Dulu sih gw juga gak ada masalah kok, meski pake chrome juga :)


buat chrome: yto full version

Maksudnya IDM nya yang full version, bukan yang trial version ya, za? ::ungg::

itsreza
05-12-2013, 09:17 AM
youtube option itu extension untuk modifikasi tampilan youtube del,
ada opsi tambahan download pada versi full version (non webstore)

ngapain sih pake IDM? mau pake harus trial dan bayar. crack mogok
FDM & flashget yang gratisan sama bagusnya kok, biar terintegrasi
pake flashgot di firefox/ downloaders di chrome. download lancar :)

GiKu
05-12-2013, 09:26 AM
boleh jajal aTube Catcher

noodles maniac
05-12-2013, 09:48 AM
Buset, ternyata banyak juga yah, gw yang gaptek, dari dulu senengnya pake IDM jah :cengir:


ngapain sih pake IDM? mau pake harus trial dan bayar. crack mogok
FDM & flashget yang gratisan sama bagusnya kok, biar terintegrasi
pake flashgot di firefox/ downloaders di chrome. download lancar :)

yang bener flashget/flashgot nih? ::managuetahu::


boleh jajal aTube Catcher

ini bisa terintegrasi ke firefox ato chrome ya, gik? ::managuetahu::

GiKu
05-12-2013, 10:14 AM
sepertinya tidak
tapi gw suka fitur2nya yg ajib

bisa langsung convert video ke format lain
bisa batch convert
bisa masukin link channel dan dia download semua list video yg ada di channel tsb
pilih sendiri format/resolusi video yg mau didownload

cobain dulu del
kalo gak suka, youli un-install aja

itsreza
05-12-2013, 10:48 AM
flashget: download manager sedangkan flashgot: download manager extension buat firefox
download manager banyak yang gratis dan bagus kok. jangan khawatir freeware lebih lambat
dari paid software, kecepatan koneksi internet pake smart kan cuma segitu-gitunya ;D

---------- Post Merged at 10:48 AM ----------

oia flashgot bisa dipakai untuk FDM

yanwok
05-12-2013, 11:45 AM
ClipGrab :D

Bisa convert langsung ke MP3 pula

noodles maniac
05-12-2013, 12:25 PM
Nah lho Clipgrab, paan lagi tuh yanwok? ::managuetahu::

yanwok
05-12-2013, 12:53 PM
Aplikasi buat download video dari youtube. Enaknya bisa pilih jenis file n kualitas, bisa langsung convert, n paralel downloadnya ga dibatesin..

http://i39.tinypic.com/zloz9y.jpg

http://i43.tinypic.com/2ekp2zm.jpg

noodles maniac
05-12-2013, 07:18 PM
Wuah jadi banyak rekomen nih

thanks guys ::bye::

Ronggolawe
05-12-2013, 07:24 PM
Logikanya, Google secara resmi tidak mendukung
download dari Youtube, karena terkait hak cipta,
jadi tentunya para engineers Google selalu berupa
ya membangun algoritma untuk mencegah down
load dari Youtube.

gw kalo download youtube biasa pake Download-
helper, dan ada masanya Download-helper gagal
melakukan tugas (kalau ngga salah waktu itu Juli
Agustus), baru bisa lagi setelah keluar revisi baru.

itsreza
05-12-2013, 07:29 PM
betul om ronggo, maka itu extension youtube option (full version)
tidak bisa didapat dari webstore sedangkan versi tanpa fitur download
tersedia.

ancuur
05-12-2013, 10:01 PM
Wuah jadi banyak rekomen nih

thanks guys ::bye::

buat salah satunya pake ini aja :nunjuk: Maxthon Cloud Browser 4.1.3.4000 (http://maxthon.joydownload.com/&c=45?gclid=COWsmZ-smbsCFUyu4godDx0AjA) :jempol:

noodles maniac
06-12-2013, 08:20 AM
Aplikasi buat download video dari youtube. Enaknya bisa pilih jenis file n kualitas, bisa langsung convert, n paralel downloadnya ga dibatesin..

http://i39.tinypic.com/zloz9y.jpg

http://i43.tinypic.com/2ekp2zm.jpg

Ini downloadnya dimana yanwok gw cari di www.filehippo.com gak ada, gak terlalu populer yah? :-/

GiKu
06-12-2013, 09:54 AM
nih del

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/boton-3-eng.png (http://get.atube.me/aTubeCatcher.exe)

Download videos from social web sites like MySpace™, Dailymotion™, Metacafe™, Spike™, Yahoo!™, Globo™, RTVE™, etc; thousands of video sharing sites!; You can export the multimedia content to your computer or your mobile device, IPAD, IPOD, PSP, GPS devices, MP4 Players, Cell Phone, Android devices, DVD, VCD, MP3, Iphone. Plenty of formats supported including 3GP, 3G2, AVI, XVID, MP4, MP3, MP2, WMA, WMV, GIF, FLAC, WAV, PSP, MPG, VOB, OGG, MOV, AVI. aTube Catcher also can burn in DVD/VCD your videos without use any other third party software. Among other features has a built-in Screen Recorder to capture what you see on your screen, even video chat sessions from Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, DVD movies,Webinars, Online Meetings, etc, or just create video/audio presentations. All those features and more!. 100% Freeware, safe and clean!. Multilanguage interface.





More stable, reliable, and faster!
Turbo Downloads up to 600% faster!!!
Now In just 2 steps create and record DVD's!!!
Capture Videos, SWF, and MP3's from any web site using StreamCatcher mode!
Record video from your screen!, yes now you can record Live, Yahoo, etc Messenger video conferences with a few clicks, even video from sites like Hulu, CBS, directly from your Screen!
New Video Converter Mode, convert lots of files easily with one click to any output format!
Introducing new profiles for encoding your videos/audios in MP4,MP3,MPG,3GP,3G2,WMV,AVI,MOV,etc... almost any input/output format supported!
Built-in Profile editor, create, edit and share your custom encoding profiles with the community!
DVD Creator Mode!. Yes now aTube Catcher can directly record DVD's, just drag any video file in almost any input format on the window, they will be converted automatically and recorded to any DVD+/-R/DVD+/-RW Media!. Supports all standard DVD/CD Recorders!
Recorded DVD's can be played on any standard home DVD player!
IE Cache Media Browser, browses the Internet Explorer's cache looking for Video files and SWF's
URL Monitor. Yes, monitor your Web browser's windows to catch your links even if the address bar is hidden.
Download and join multiple videos as a new one. Forget time limitations, you can join all the chapters of the same video.
In Normal mode for direct download, are supported hundred of sites like DailyMotion, FaceBook, Tweetvid, etc...
Multiple languages available!
And my features more!
Warranty, it's a 100% Free and clean software, millions of users can't be wrong!
In the version 2 now you can Create VCD's and Audio CD's too!
Login-in to download full and original files!
Now you can merge existent videos into any format!
New video search tool, helps you to find thousands of videos in a few seconds, display results on your screen with a low memory usage; you can right click over results or double click to open built-in web player !
"Clipboard monitor", helps you to keep a history of the links copied to your clipboard. !
Now aTube Catcher takes advantage of the multi-core CPU's when converting multiple videos simultaneously. Put to work your new powerful multi-core cpu and enjoy its power process!
Our warranty, aTube Catcher is, Safe, Clean, Life time upgrades and the best 100% Freeware without limits!





aTube Catcher can authenticate with Dailymotion, Orange and Kewego, this makes possible to download private or adult rated videos; other new feature is the support for Playlists, put the url of a playlist and you will be prompted to select the the videos that you wanna get, you can check all items and automatically aTube Catcher will add all them to the queue manager to download and process each one while you are away from your Desktop or doing other tasks.
Has support for playlists, you can put the url of a playlist and aTC will show you a screen, then select the desidered videos or simply all; due to a request from the users now you can copy the url of a search and aTube Catcher will fetch the links; for example, you are a lawyer and want to search videos about other attorneys, and you search with that key word, after copy the url of the results to aTube Catcher and it will read the links and prompt you to choose those that want. Try it and you will love these 2 great features.
This new release includes 2 new functions, IE Cache Media Browser and Video Packet Capture, with this new great tools you will be able to download almost any video from internet, completely free and from the easy to use characteristic GUI (Graphical User Interface). New improved performance!.

The video packet capture can be accessed from the Tools menu, and is in experimental development, it must me executed with administrator privileges in order to be able to capture the traffic. Don't care what web browser are you using.
This new release includes support for more sites, so many improvements and a downloads list with truly parallel download support, you can set multiple simultaneous downloads and up to 5 simultaneous conversions.

Even better!. Download multiple chapters in just one file. No more splitted videos in 10 minutes parts, with atube Catcher it's possible to download and join each chapter to get your full lenght video!

It supports natively RTMP (Real Time Streaming Protocol) which allows to aTube Catcher download videos from more sites like MyPlay, BBC, CNN, ATOM, VH1, Yahoo! Music and many more!. Also I've added the capability to decode correctly UTF-8, Windows-1252, etc, now the titles of your videos can be saved without strange characters. Enjoy this release and don't forget to leave your feedback!!!



http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_nomal_mode.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_mp3_downloader.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_video_search.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_dvd_video_burnig_recorder.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_screen_recorder.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_stream_catcher.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_audio_video_converter.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_audio_video_converter.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_downloads_list.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_save_mp3_file_search.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_output_profiles.png

http://atube-catcher.dsnetwb.com/apics/atube_Catcher_profile_editor.png

noodles maniac
06-12-2013, 10:08 AM
Gw tadi di www.filehippo.com ambil yang ini giku...

aTubeCatcher 2.9.959
DsNet Corp - 11.75MB (Freeware)

Source (http://www.filehippo.com/download_atubecatcher/)

Ternyata yang lu kasih malah lebih update ya :)

yanwok
10-12-2013, 09:53 AM
http://clipgrab.org/

Sorry om nudel baru keliat postnya.... ::maap::

GiKu
10-12-2013, 10:00 AM
Gw tadi di www.filehippo.com ambil yang ini giku...

aTubeCatcher 2.9.959
DsNet Corp - 11.75MB (Freeware)

Source (http://www.filehippo.com/download_atubecatcher/)

Ternyata yang lu kasih malah lebih update ya :)

gw ngelink langsung ke web pemiliknya

dulu gw lebih memilih youtube downloader HD, dibanding atube catcher yg udah lama dipakai temen gw

setelah 1 tahun jalan, gw lihat si atubecatcher ini lebih maju, tim developernya punya semangat tinggi
akhirnya gw pindah ke atubecatcher

btw, youli mo donlot porno ya ?

noodles maniac
10-12-2013, 01:05 PM
http://clipgrab.org/

Sorry om nudel baru keliat postnya.... ::maap::

Thanks yah, thanks nya menyusul, jatahnya udah abis :(


btw, youli mo donlot porno ya ?

Bukan gw :luck:

yanwok
10-12-2013, 01:19 PM
Thanks yah, thanks nya menyusul, jatahnya udah abis :(



Bukan gw :luck:

Aman... Namanya juga sharing...

Yang donlod kan adek u, nudel kan hanya penikmat... hahahaha..

::maap::

noodles maniac
10-12-2013, 05:07 PM
Youli tau aje, yanwok ::hihi::

neofio
13-03-2014, 06:00 PM
lagi cari software download buat browser opera..

udah pake IDM, tapi di opera waktu download file non movie, seperti file exe atau rar di download bukan ke IDM, malah di download oleh opera sendiri
cari cc idm buat opera gak ada... bener emang gak ada?
ini juga sama waktu pake chrome?

cari2 di softonic : Download Accelerator Manager (http://download-accelerator-manager.en.softonic.com) ada juga di sourceforge :

Xtreme Download Manager (http://sourceforge.net/projects/xdman/?source=directory)






::ungg::

@yanwok (http://www.kopimaya.com/forum/member.php/422-yanwok) GiKu

GiKu
13-03-2014, 06:02 PM
cari2 info dulu
:ngopi:

neofio
13-03-2014, 06:31 PM
tadi saya test Xtreme Download Manager (http://sourceforge.net/projects/xdman/?source=directory) di opera , si xtrim download manager bisa ngedownload file exe n rar,

ralat di chrome IDM bisa ngedownload file exe n rar

opera gak punya ekstension buat IDM ?

::hihi::